Categorieën
Uncategorized

Nieuw per 2021

Nieuw bij Zorg en Zekerheid in 2021 is de vergoeding van € 250 voor enkele uren Mantelzorgmakelaar in de Aanvullende pakketten AV-GeZZin, AV-Top, AV-Plus en AV-Totaal.
Alleen geldig via de polis van de mantelzorger.

Kun je af en toe of tijdelijk zelf geen mantelzorg verlenen? Zoek je vervanging voor af en toe of voor een paar dagen achter elkaar?
Zorg en Zekerheid kent een vergoeding voor een aantal dagen/nachten Vervangende mantelzorg of Respijtzorg en werkt samen met de Mantelaar en Handen in Huis.

Ben je bij Menzis verzekerd? Dan kun je terecht bij Handen in Huis of, sinds 1 januari 2021 bij Saar aan Huis. De organisatie bepaalt of je recht hebt op vervangende mantelzorg en zo ja, dan wordt de vervangende mantelzorg geregeld in overleg met u en Menzis.

Saar aan Huis mag ook voor vervangende mantelzorg worden ingezet via een aanvullende zorgverzekering van Achmea/Zilveren Kruis (en andere labels zoals FBTO, Interpolis en Pro Life).
Vanuit respijtzorg werkt Saar aan Huis met de volgende verzekeraars samen: ASRONVZVGZ, Unive, CZMenzis en Nationale Nederlanden


Heb je vragen? Bel mij op 06-10168571 of stuur een bericht via het contactformulier aan ester@rondomzorgindevenen.nl.

Stap over voor 1 februari!

Overstappen naar Zorg en Zekerheid? Dit kan nog tot 1 februari 2021 als je jouw oude verzekering uiterlijk 31 december 2020 hebt opgezegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *