Ik help je

Ik help je met ingewikkelde zaken rondom de zorg voor je kind, partner of ouder. Schuif het niet langer vooruit, bel me op. Ik kijk of je bij je aanvullende zorgverzekering mijn factuur kan declareren. Dan help ik je met (regel)zaken die te maken hebben met je mantelzorgsituatie.

Of het nu gaat om een gesprek met je werkgever, de zorgverzekering, school of de gemeente. Over de zorgwetten, ingewikkelde procedures en lastige formulieren. Of het invullen, uploaden, opsturen of bellen, ik help je. Je krijgt weer overzicht en misschien wel meer vrije tijd.

Voor het intake gesprek en ter kennismaking, kom ik bij je thuis. Ik luister naar je verhaal. Dan schrijf ik op wat er geregeld moet worden om je hulpvraag op te kunnen lossen. Met plezier ga ik voor je aan de slag.

Bel mij op 06-10168571 of gebruik het contactformulier, dan neem ik binnen 48 uur contact met je op.
Misschien komt mijn antwoordmail in je spam-box of ongewenste e-mail dus houd die goed in de gaten.

Als gediplomeerd Mantelzorgmakelaar ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging voor MantelZorgMakelaars en Cliƫntondersteuners. Klik op mijn Algemene Voorwaarden en Klachtenprocedure voor meer informatie daarover.
Mijn AGB-code is: 48485741. Ik werk volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).